Svaki tjedan dostavaljmo pomoć u Ukrajinu

Od prikupljanja donacija, skladištenja, sortiranja te prijevoza do isporuke direktno u ruke onih kojima je potrebna. Bolnice, dječji domovi, samostani i izbjeglički centri. Naši volonteri posvećuju vrijeme prikupiljanju potrebnih donacija, te zahvaljujući našoj zajednici i našim donatorima pomoć dostavljaju direktno u Ukrajinu.

Udruga "DOBRO DOBRIM" DoDo je u suradnji i uz podršku Veleposlanstva Ukrajine pokrenula opsežne aktivnosti koordinacije prikupljanja i slanja pomoći za stanovnike koji su žrtve nesmiljene agresije u Ukraini. Udruga u suradnji s drugim udrugama, tvrtkama i građanima prikuplja sve korisno za stanovnike u ratnom području. Specifikacije potreba autorizirane su od strane Veleposlanstva Ukrajine i molim sve građanske inicijative i predsjednike udruga da u inbox Udruga "DOBRO DOBRIM" DoDo pošalju upit što trebaju prikupljati kao pomoć i mi ćemo im poslati spisak neophodnih stvari. Također vas molimo da ne opterećujete Veleposlanstvo pozivima i upitima što trebate prikupljati. Sve aktivnosti koordiniramo s Veleposlanstvom i mi ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.
Za potrebe kupnje potrebnih materijala i sredstava za stanovnike u Ukraini, kao i za plaćanje troškova transporta do ratom zahvaćenog područja, Udruga Udruga "DOBRO DOBRIM" DoDo prikuplja sredstva na računima:

IBAN HR6123600001102956881 kod Zagrebačke banke i

IBAN HR3924840081135193266 kod Raiffeisen Bank

Model-Poziv na broj primatelja: HR00 - (datum uplate npr. 02032022)

Opis plaćanja: DONACIJA ZA POMOĆ UKRAJINI


Apeliramo na sve da se uključe u naše organizirane aktivnosti kako bismo izbjegli zlonamjerne pojedince i razne skupine da iskorištavaju ovu tragediju za osobne interese ma kakvi oni bili. Pomozimo jer mi znamo kako im je. Proživjeli i preživjeli smo sve to, ali s velikom cijenom.

Kako pomažemo